Calendari Activitats

RELACIÓ D'ACTIVITATS DE L'A. C. R. ARMATS DE MANRESA 2018

GENER

Diumenge 21 de gener: A les 12 h. Solemne Missa en honor al Patró Sant Sebastià, a l’església de Santa Maria de Montserrat, del barri de La Balconada, on hi ha exposat el pas penitencial de la nostra Confraria del Natzarè. Una vegada acabada la celebració religiosa farem el tradicional dinar de germanor.

Dimecres 24 de gener: al nostre local es durà a terme l'anual assemblea general ordinària de socis, primera convocatòria a les 20,30 hores i en segona a les 21,00 h.

FEBRER

Festa de la Llum 2018, del 18 de febrer fins al 25 de febrer; Participació del grup musical dels Armats i membres de l'entitat al Misteri de la Llum. Actes centrals de la celebració el 21 de febrer.

Fira de l'Aixada, els dies 24 i 25 de febrer, actuació d’un grup de llancers, timbals i trompetes, els quals faran la Guàrdia de la ciutat de l'epoca medieval i també hi faran desfilades pels carrers i places de la nostra ciutat.

Assaigs: des de l'1 de febrer i fins el 22 de març, de 20,30 a 22,30 hores, es faran els assaigs del nostre Maniple complert al Palau Firal de la ciutat. Es comunicarà els dies i l'horari pels Armats Infantils i Aligots, oportunament.

MARÇ

TROBADA D'ARMATS DE LES COMARQUES TARRAGONINES A RIUDOMS

Diumenge dia 18 de març:participació dels Armats de Manresa en la trobada d'Armats de les comarques tarragonines a Riudoms. Hi participaran més de 20 grups.Torredembarra i Manresa actuaran per invitació.

Dissabte dia 24 de març: Possible participació de membres de la nostra associació al Via Crucis de St.Joan de Vilatorrada.

Diumenge dia 25 de març: RAMS, com cada any, festa del Canvi de Banderer, sortida a les 9,30 del matí del Maniple i la Triga Romana per desfilar per carrers i places de la ciutat. Acte central a Crist Rei, tot i aprofitant la benedicció dels Rams.

Divendres 30 de març: Divendres Sant, a primeres hores del matí s'exposarà el Pas del Natzarè a l'escala de l'edifici de Ca la Buresa a la Plaça de Sant Domènec, el qual serà custodiat fins a les 5 de la tarda per membres dels Armats. Com és habitual abans de la sortida de la Processó, a la Plaça Sant Domènec, tindran lloc els actes de Presentació d’Honors al Governador, actuació de la Moixiganga a càrrec del Casal Cultural Dansaires Manresans i també la Dansa de la Mort i Trobada de la Mare de Déu de la Bona Mort i el Natzarè, Seguidament marxarem tots junts cap a la Col·legiata Basílica de Santa Maria de la Seu per sortir a la Processó del Divendres Sant, a 2/4 de 9 del vespre.

XIIè CONCURS DE FOTOGRAFIA A.C.R. ARMATS DE MANRESA

Del diumenge de Rams dia 25 i fins al 30 de març: es celebrarà el XIIè Concurs de Fotografia que va passar a ser bienal al 2016 i per tant aquest any es celebrarà segons normativa aprobada per la Federació Catalana de Fotografia qui nomenarà el Jurat que dirimirà els premis.

ABRIL

Dilluns 23 d'abril: Sant Jordi, hi ha previst fer la paradeta de venda de roses i llibres com cada any.

Dijous 26 d'abril: Data límit pel lliurament de les fotografies participants en el concurs.

MAIG

Divendres 11 de maig: Veredicte dels premis del XIIè Concurs de Fotografia Armats de Manresa, l'acte serà a 2/4 de 9 del vespre al local social de l'entitat.

Divendres 18 de maig: Repartiment de premis a les 9 del vespre, molt probablement a la Sala d'exposicions del Montepio de Conductors Sant Cristòfol, Manresa-Berga a la Plaça Sant Jordi, 1 de Manresa.

JUNY

Del 1 al 15 de juny: Exposició a la Biblioteca del Casino de Manresa de totes les fotos presentades al XIIè Concurs de Fotografia A.C.R. Armats de Manresa.

JULIOL

No hi han previstes actuacions fins ara.

AGOST

Dijous 23 d'agost: Participació a l’acte dels “Tallers d’Armats” pels nens i nenes de la ciutat tot i promocionant els Armats a nivell infantil, fer-se Armat per un dia.

Diumenge 26 d'agost: Acompanyament d'alguns membres de l'entitat com a Heralds de la ciutat, a les autoritats del seguici Municipal des de l’Ajuntament a l’església de la Seu , al finalitzar tornada de la Seu fins l'Ajuntament.

SETEMBRE

Diumenge 11 de setembre: Participació de la nostra associació als actes de la Diada Nacional de Catalunya.

OCTUBRE

Dijous 4 i fins diumenge 7 d'octubre: probable participació a la Fira Mediterrània per deferència del nostre patrocinador principal ISCRIPTAT.

NOVEMBRE

Diumenge dia 25 de novembre: Participació a la Fira de Sant Andreu.

DESEMBRE

Col·laboració al pessebre del Poal, Pont Llarg, tanmateix participació a la fira de Santa Llúcia, sense oblidar el magnífic Pessebre d'en Circuns i els seus col·laboradors, en Manel Ferrer i en Joan García.

Activitat1

Activitat2

Activitat3