Calendari Activitats

RELACIÓ D'ACTIVITATS A. C. R. ARMATS DE MANRESA 2017

GENER

Dimarts 5 de gener: Actuació del Maniple d'Armats a la Cavalcada de Reis a la veïna localitat de St. Fruitós de Bages. 

Diumenge dia 22 de gener: A les 12 h. Solemne Missa en honor al Patró Sant Sebastià, a l’església de Santa Maria del Montserrat, del barri de La Balconada, on hi ha exposat el pas penitencial de la nostra Confraria del Natzarè. Una vegada acabada la celebració religiosa farem el tradicional dinar de germanor. Aquest any a Sant Martí de Torruella.

Dimecres 25 de gener: al nostre local es durà a terme l'anual assemblea de socis, primera convocatòria a les 21,00 hores i en segona a les 21,30 h.

FEBRER

Festa de la Llum 2015, Del 15 de febrer fins al 21 de febrer;Participació del grup musical dels Armats i membres de l'entitat al Misteri de la Llum. Actes centrals de la celebració al 21 de febrer.

Fira de l'Aixada, els dies 25 i 26 de febrer, actuació d’un grup de llancers, timbals i trompetes, els quals faran la Guàrdia de la ciutat de l'epoca medieval i també hi faran desfilades pels carrers i places de la nostra ciutat.

MARÇ

        Des del 2 de març i fins el 6 d'abril: de 20,30 a 22,30 hores, es faran els assaigs del nostre Maniple al complert al Palau Firal de la ciutat. Es               comunicarà els dies i l'horari pels Infantils i Aligots, oportunament.

ABRIL

 

Dissabte dia 8 d'abril: Possible participació de membres de la nostra associació al Via Crucis de St.Joan de Vilatorrada.

Diumenge dia 9 de març: RAMS, com cada any, festa del Canvi de Banderer, sortida a les 9,30 del matí del Maniple i la Triga Romana per desfilar per carrers i places de la ciutat.

Divendres 14 de març:  Divendres Sant, a primeres hores del matí s'exposarà el Pas del Natzarè a l'escala de l'edifici de Ca la Buresa a la Plaça de Sant Domènec, el qual serà custodiat fins a les 5 de la tarda per membres dels Armats. Com és habitual abans de la sortida de la Processó, a la Plaça Sant Domènec, tindran lloc els actes de Presentació d’Honors al Governador, actuació de la Moixiganga a càrrec del Casal Cultural Dansaires Manresans i també la Dansa de la Mort i Trobada de la Mare de Déu de la Bona Mort i el Natzarè, Seguidament marxarem tots junts cap a la Col·legiata Basílica de Santa Maria de la Seu per sortir a la Processó del Divendres Sant, a 2/4 de 9 del vespre.

Dissabte 23 d'abril: Sant Jordi, hi ha previst fer la paradeta de venda de roses i llibres com cada any.

 MAIG/JUNY/JULIOL

No hi han previstes actuacions fins ara.

AGOST

Dijous 24 d'agost: Participació a l’acte dels “Tallers d’Armats” pels nens i nenes de la ciutat tot i promocionant els Armats a nivell infantil, fer-se Armat per un dia.

Diumenge 27 d'agost: Acompanyament d'alguns membres de l'entitat com a Heralds de la ciutat, a les autoritats del seguici Municipal des de l’Ajuntament a l’església de la Seu , al finalitzar tornada de la Seu fins l'Ajuntament.

SETEMBRE

Diumenge 11 de setembre: Participació de la nostra associació als actes de la Diada Nacional de Catalunya. 

NOVEMBRE

Participació a la Fira de Sant Andreu i molt probablement a la Fira Mediterrània per defrència del nostre patrocinador principal ISCRIPTAT.

DESEMBRE

Col·laboració als pessebres del Carrer del Balç i del Poal, Pont Llarg, tanmateix participació a la fira de Santa Llúcia, sense oblidar el magnífic Pessebre d'en Circuns i els seus col·laboradors, en Manel Ferrer i en Joan García.

 

Activitat1

Activitat2

Activitat3