President 2005-2013

Josep Mollar

 

JOSEP MOLLAR I GALOBART
president 2005-2013

 

 

SALUDA
Josep Mollar

El nostre President, fins fa pocs dies, i actual capità Manania Joan Lladò, ens digué al any 2000 com a cloenda del seu Saluda de refundació dels Armats de Manresa:

-...Amb pas ferm i sense dubtes...-

Així ho hem fet i com hereu del seu magnífic mandat ho seguirem fent. La nostre fidelitat a aquests postulats es reflexarà de forma imminent amb els projectes que esperem fer realitats amb l'ajut de tots, en primer lloc de la nova Junta, de tots els seus associats i com sempre amb el recolzament ciutadà, social, polític i econòmic.

Tenim idees que no son noves s'han anat gestant en els últims, que vol dir primers, anys de vida de la A.C.R. Armats de Manresa. Per tant son projectes que la nova Junta es compromet a portar a bon terme, però son pensaments debatuts i compartits per tots els que hem tingut la il·lusió de recuperar una bonica i vella tradició de fa més de tres-cents anys, tot un luxe que la Ciutat i la seva gent creiem no podien ignorar.

La consolidació del treball fet en el període 2000 al 2004 ha comportat una quantitat ingent de sacrificis com no podia ser d'altre manera. Tot i que el més complicat es mantenir-ho i si es possible encendre una nova flama per engrescar a tothom en aquest segon quatrieni que sota el meu mandat iniciem.

Per predicar amb l'exemple puc avançar que hem acordat en la primera Junta tot coincidint també amb el cap d'any, dos ambiciosos projectes com son, la refundació del Optiada Infantil i la realització d'un nou Pas per la nostre confraria del Natzarè, La Flagel·lació de Nostre Senyor Jesucrist. Les dues fites per enguany!, vol dir que no estem sols per gaudir de tot allò que s'ha fet si no que el repte continua.

Vull transmetre la meva petició formal d'ajut a tots els nivells, no dubteu que ho necessitem, tanmateix tinc la confiança en tots els estaments socials i polítics per engrescar-los a gaudir compartint amb nosaltres, esforç i lluïment per el bé de la Ciutat.

Molt agraït de tot cor!
Llarga vida pels Armats de Manresa!!

dibuix

 

DibuixArmats