President 2018-2023

PHOTO 2018 11 27 10 51 26

     MANEL ORTIZ i BONACHELA

     President 2018-2023

 

 

 

SALUTACIÓ

Acostumats a la rapidesa de les piulades a Twitter, Facebook, Whatsapp o Instagram, pot semblar que el meu missatge al Butlletí de l’ACR. Armats de Manresa, ni és ràpid ni és actual, però aquest canal tradicional de comunicació em permet fer-vos conèixer el meu neguit pel present i futur de l’entitat i els valors que vol representar.

Vull fer esment, record i agraïment en primer lloc, a tots els que ens han precedit i han fet possible en diferents èpoques i moments que la tradició dels Armats de Manresa, tres-cents catorze anys desprès, hagi arribat al que és avui.

Així mateix als socis i sòcies de l’entitat que li donen vida i continuïtat.

Però també vull acostar-me a tota la ciutadania manresana i bagenca perquè ens gaudeixin i ens sentin com a seus. És per això que els vull explicar:

Qui som?

Un grup de persones  molt diverses i transversals, que compartim la passió pels Armats i el fet d’estimar la ciutat i portar el seu nom amb molt d’orgull a tot arreu on actuem o som convidats.

Què volem representar?

Hi ha diversitat d’opinió, per uns domina el fet religiós, per d’altres, on m’incloc, lluir aquesta tradició i espectacle com qui representa una obra de teatre o una dansa amb una coreografia determinada, en el nostre cas, basada en les evolucions de les legions romanes.

On volem anar?

L’Associació Cultura Armats de Manresa que inclou la Confraria del Natzarè i els Armats, vol ser percebuda com a promotora cultural de la ciutat, implicada en la societat manresana i en les seves tradicions. i també com un nucli integrador del jovent com passa en altres llocs de Catalunya, per exemple Banyoles, Mataró, Besalú, Amer, Camprodon o Girona. Només així assolirà un futur garantit i arrelat de manera definitiva.

Sóc al inici d’un període mol il·lusionant i engrescador al front de l’entitat que m’ha fet confiança i us demano que ens feu costat en els objectius que ens proposem. Per fer-ho compto amb la millor junta possible, gent jove i decidida a assolir nous i plurals reptes.  

Visca l’ACR Armats de Manresa!!

dibuix

 

DibuixArmats