Calendari Activitats

RELACIÓ D'ACTIVITATS A. C. R. ARMATS DE MANRESA 2019

GENER

       Dimarts i dijous de 7 a 9 del vespre, pagament de la Loteria de Nadal, 12,5 € per butlleta.

       Lloc: Local de l'entitat, al Carrer Mestre Blanch, 2; 08241 Manresa.

Actuació de membres del Maniple d'Armats a l'arribada del Patge Reial a Castellnou de Bages. 

       Dissabte 5 de gener: Acompanyament del Reis a la Cavalcada de Sant Fruitós de Bages.

Diumenge dia 20 de gener: A les 12 h. Solemne Missa en honor al Patró Sant Sebastià, a l’església de Santa Maria del Montserrat, del barri de La Balconada, on hi ha exposat el pas penitencial de la nostra Confraria del Natzarè. Una vegada acabada la celebració religiosa farem el tradicional dinar de germanor. Aquest any al Restaurant LA CUINA de Manresa.

        Dijous 31 de gener: de 3/4 de 9 del vespre i fins 2/4 d'once, inici dels assaigs dels Armats al Palau Firal.

 

FEBRER

CELEBRACIÓ DELS 50 ANYS DEL TEATRE DE LA PASSIÓ D'ESPARREGUERA 

Diumenge 17 de febrer, per invitació especial del seu president , Manel Roca, els Armats de Manresa faran dues desfilades pel casc antic de la ciutat acompanyats per la TRIGA, la primera passada serà a les 11 del matí i fins a les 12. La segona a partir de la 1 i fins les 2 Hores.  

Festa de la Llum 2018, Del 12 de febrer fins al 21 de febrer;Participació del grup musical dels Armats i membres de l'entitat al Misteri de la Llum. Actes centrals de la celebració al 21 de febrer.

Fira de l'Aixada, els dies 23 i 24 de febrer, actuació d’un grup de llancers, timbals i trompetes, els quals faran la Guàrdia de la ciutat de l'epoca medieval i també desfilaran pels carrers i places de la nostra ciutat.

MARÇ

       Diumenge 17 de març, Visita a Vila Real per participar en la I Trobada de Guàrdies Romanes i Armats, organitzat per la molt Il·lustre Confraria de la Purissima Sang N.S.J. i Verge de la Soletat de Vila Real, mitjançant el President del Capìtol de Govern, Sr. FELIPE MONFORT GÓMEZ.

l'HORARI PREVIST ES D'11 A 13,30 HORES.

ABRIL

 

       Diumenge 7 d'abril: XXIII TROBADA D'ARMATS DE LES COMARQUES TARRAGONINES, aquest any a CONSTANTÍ, amb la participació de més de 20 grups, on els ARMATS de Manresa han estat invitats, UN ANY MÉS!.

Dissabte 13 d'abril: Possible participació de membres de la nostra associació al Via Crucis de St.Joan de Vilatorrada.

Diumenge 14 d'abril: RAMS, com cada any, festa del Armats; Ens acompanya la Triga Romana, desfilant per carrers i places de la ciutat, amb especial actuació , a la Plaça de Crist Rei, tot i aprofitant la sortida de la benedicció dels Rams. Algunes visites benèfiques encara per definir.

Divendres 19 d'abril:  Divendres Sant, a primeres hores del matí s'exposarà el Pas del Natzarè a l'escala de l'edifici de Ca la Buresa a la Plaça de Sant Domènec, el qual serà custodiat fins a les 5 de la tarda per membres dels Armats. Com és habitual abans de la sortida de la Processó, a la Plaça Sant Domènec, tindran lloc els actes de Presentació d’Honors al Governador, actuació de la Moixiganga a càrrec del Casal Cultural Dansaires Manresans i també la Dansa de la Mort i Trobada de la Mare de Déu de la Bona Mort i el Natzarè, Seguidament marxarem tots junts cap a la Col·legiata Basílica de Santa Maria de la Seu per sortir a la Processó del Divendres Sant, a 2/4 de 9 del vespre.

        LA BESEU, de moment en data per programar.

 

LA BESEU, SI VOLS VEURE IMATGES del 2018, FES CLICK AQUÍ:   

https://www.dropbox.com/s/ht4k3lxktbfl60p/wetransfer-4e8e65.zip?dl=0" 

 

        Dimarts 23 d'abril: Sant Jordi, hi ha previst fer la paradeta de venda de roses i llibres com cada any.

MAIG

       Res previst fins ara.

JUNY

        Res previst fins ara.

JULIOL

No hi han previstes actuacions fins ara.

AGOST

Dijous 29 d'agost: FESTA MAJOR-2019:Participació a l’acte dels “Tallers d’Armats” pels nens i nenes de la ciutat tot i promocionant els Armats a nivell infantil, fer-se Armat per un dia.

SETEMBRE

      Diumenge 1 de setembre: FESTA MAJOR 2019: Acompanyament d'alguns membres de l'entitat com a Heralds de la ciutat, a les autoritats del seguici Municipal des de l’Ajuntament a l’església de la Seu , al finalitzar tornada de la Seu fins l'Ajuntament.

      Diumenge 11 de setembre: Participació de la nostra associació als actes de la Diada Nacional de Catalunya. 

OCTUBRE

        Del 11 al 13 d'octubre de 2019 i amb motiu de la FIRA MEDITERRÀNIA DE MANRESA, el Armats de Manresa pot ser tindran una paradeta al Passeig Pere III, al FiraPasseig. (SUSPÈS)

      Dissabte 19 d'octubre: Celebració de LA BESEU, segona baixada de les escales de La Seu,  amb la participació dels BandTorrats reforçats per músics amics. Hora prevista, 19,30 de la nit. (SUSPÈS)

DESEMBRE

Col·laboració als pessebres del Carrer del Balç i del Poal, Pont Llarg, tanmateix participació a la fira de Santa Llúcia, sense oblidar el magnífic Pessebre d'en Circuns i els seus col·laboradors, en Manel Ferrer i en Joan García.